Ilmoittautumisohje ja hinnat

Valitse ilmoittautumisvalikosta mille vaellusmatkalle osallistut. Halutessasi voit ilmoittaa myös kaverin samalle matkalle. Huom! Eri matkat lähtevät liikkeelle Kiilopäältä eri päivinä. Kaikkien vaeltajien maaliintulo on lauantaina 9.9.

Joulutarjous (voimassa 8.1.2023 saakka)Ilmoittautuminen 1.5. mennessäIlmoittautuminen 27.8. mennessä
Luirojärven kierros 75 km ja Tuiskukurun kierros 45 km145 €215285
Rautulammen kierros 25 km95 €145185
Joogavaellus (Luirojärven kierros 75 km)415485

Hinnat sisältävät osallistumisen tapahtumaan, opastuksen, maaliintulojuhlan ja savusaunan sekä ohjelmaa yöpymispisteillä. Osallistujat vastaavat omasta huollostaan tapahtuman aikana. Osallistujat kantavat mukanaan tarvitsemansa majoitteen, ruoan ja muut varusteet.

Muutokset ja peruutukset

Osallistujan peruuttaessa osallistumisensa palautamme osallistumismaksun vain mahdollisen sairastumisen tai tapaturmatapauksen vuoksi lääkärintodistuksen perusteella. Osallistumisoikeuden voi aina siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan omalla ilmoituksella. Muutoksista ja peruutuksista veloitamme käsittelykuluja 10 €/muutoskerta sekä mahdollisen sarjojen hinnoista johtuvan erotuksen. Lisäkustannuksista lähetetään lisälasku.

Muutokset ja peruutukset tehdään kirjallisesti sähköpostiin kiilopaa@suomenlatu.fi.

Järjestäjän oikeus peruutukseen tai muutoksiin

Suomen Latu ry/Suomen Latu Kiilopää pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat sääolosuhteet, lumiolosuhteet, force majeur –esteet tai muut Suomen Latu ry:stä riippumattomat seikat, jotka vaikuttavat tapahtuman toteutuskelpoisuuteen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa tai perua tapahtuma, mikäli olosuhteet eivät mahdollista tapahtuman turvallista toteutusta.

Mahdollisessa perumistapauksessa saat siitä tiedon sähköpostiisi ja sinulle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä.