Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiilopään talviuintikauden avajaiset

26.11.2022 27.11.2022

Laskeudu rauhallisesti kylmään veteen. Hengitä. Nauti kylmän veden lumoavista vaikutuksista. Nouse varoen vedestä ja tunne, kuinka hyvä olo ja lämpö valtaa koko kehosi.

Kiilopään talviuintikauden avajaisia vietetään 26.-27.11.2022. Viikonlopun aikana myös joogataan, rauhoitutaan luonnossa, opetellaan nokikokkauksen saloja – ja pääset myös näkemään kuinka Kiilopään kuuluisa savusauna lämmitetään.

Ohjelma

LAUANTAI                                                             

klo 7-15 Avoimet ovet savusaunalla: oletko aina halunnut tietää miten Kiilopään kuuluisa savusauna lämmitetään? Saunamestarimme aloittaa työt aamun hämärissä ja häkälöylyt heitetään marraskuun lyhyen päivän pimetessä. Maksuton.

klo 8-10 Rakastu talviuintiin: aamu-uinti ja sauna. Pulahdus viileään veteen tuo hyvää oloa, terveysvaikutuksia, turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfullnessia. Oppaamme ovat aamulla Kiilopään saunamaailmalla jakamassa tietoa talviuinnista, varusteista ja talviuintipaikoista ja sähkösaunat ovat lämpimänä. Samalla pääset tutustumaan savusaunan lämmitykseen. Saunamaksu 8 €.

klo 11-12.30 Rauhoittumisretki metsään: Retken aikana hiljennytään, huolletaan kehoa, ja tehdään metsämieliharjoituksia ulkona. Varaa paljon lämmintä vaatetta mukaan. Maksuton.

klo 12-15 Keittolounas tarjolla Kiilopään ravintolassa. Hinta 11,90 €/hlö.

klo 15-16.15 Rauhoittava yin-jooga, Immon Kammissa, ohjaaja Minna Kataja Arctic Sky. Hinta 16 €/hlö.                     

klo 18-21 Nokikokkikurssi Maahisessa: Opi valmistamaan herkullista ruokaa avotulella eräkokki Sonja Lassilan opeilla. Nokikokkikurssilla ruoanlaitto tapahtuu yhdessä ja osallistuen. Kurssilla valmistetaan kolme ruokalajia (alku-, pää- ja jälkiruoka), joista jokaiseen tulee vähintään yksi tulella valmistettava komponentti. Kurssin hinta 70 e/hlö, sisältää raaka-aineet.

Savusauna ja kynttiläuinti: avaamme talviuintikauden Kiilopään savusaunalla tunnelmallisesti kynttilöiden valossa. Saunavuorot klo 15-16.30, 16.30-18 ja 18-19.30. Hinta 15 € / hlö.

SUNNUNTAI                              

klo 8-9 Herättelevä aamujooga Immon Kammissa, ohjaaja Minna Kataja Arctic Sky. Hinta 16 €/hlö.

klo 8-10 Aamu-uinti ja savusaunan jälkilöylyt. Aamulla pääset vielä nautiskelemaan savusaunan pehmeistä jälkilöylyistä ja pulahtamaan avantoon. Pulahdus viileään veteen tuo hyvää oloa, terveysvaikutuksia, turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfullnessia. Saunamaksu 8€.

klo 11-14 Retki Kiilopään huipulle. Kiipeämme nimikkotunturimme huipulle ihastelemaan alkutalven värejä. Jos lunta on paljon, retki tehdään lumikengillä. Säävaraus. Maksuton.


Ohjelmiin ilmoittaudutaan Suomen Ladun LYYTI-järjestelmän kautta (maksu ilmoittautumisen yhteydessä).

llmoittaudu ohjelmiin

Majoitu Kiilopäällä

Varaa majoitus Kiilopäältä viikonlopuksi netissä tai sähköpostitse kiilopaa@suomenlatu.fi.

Varaa majoitus

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.