Kiilopään viikko-ohjelma

Kiilopäällä ei tule aika pitkäksi! Tutustu uusiin ulkoilulajeihin tai lähde retkille Urho Kekkosen kansallispuiston unohtumattomiin maisemiin. Suomen Latu järjestää Kiilopäällä viikoittain opastettuja päiväretkiä. Retkille voivat osallistua maksutta Suomen Ladun jäsenet ja kaikki Suomen Latu Kiilopäällä majoittuvat. Lisäksi ohjelmassa on viikoittain opastettu talvipyöräilylenkki läskipyörillä.

Opasparkki ma-pe klo 8.30-9.15

Onko sinulla kysyttävää opastetuista retkistä, kaipaatko reittineuvontaa tai vinkkejä omille retkille?

Oppaat ovat paikalla Kiilopään aulassa ma-pe klo 8.30-9.15. Tule rohkeasti juttelemaan ja kysymään retkivinkkejä aamulla ja aina muulloinkin, kun oppaat ovat paikalla!


Talven retkiohjelma (12.12.2022-26.3.2023)

Ilmoittaudu retkille

https://rentle.store/rolloutdoors/l/rolloutdoorskiilopaa/shop

MAANANTAI

10-11 Talviuintituokio. Pulahdus viileään veteen tuo hyvää oloa, terveysvaikutuksia, turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfullnessia. Tule kokeilemaan talviuintia ohjatusti ja turvallisesti. Talviuintituokion aikana Suomen Ladun opas on paikalla jakamassa tietoa talviuinnista, varusteista ja talviuintipaikoista. Alakerran pukuhuoneet ja suihkut ovat auki talviuintituokion aikana.

14-15.30 Hiihtokoulu aloittelijoille. Perinteisen hiihdon tekniikkaa aloittelijoille. 55€/hlö. Hinta sisältää välinevuokran hiihtokoulun ajaksi.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €

TIISTAI

10 Tiistairetki – Vapaa on vain umpihanki. Opastettu umpihankiretki Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa ikimetsissä. Retki sopii myös aloitteleville hiihtäjille. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Retken kesto 2-3h. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 45 e/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €

KESKIVIIKKO

10 Kurujen kierros. Kuljemme lumikengillä Kiilopään lähiseudun kuruissa ja vanhoissa metsissä. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Retken kesto 2-3h. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 45 e/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

16-18 Pimeäpyöräily. Tule kokeilemaan maastopyöräilyä yhteislenkille. Ajamme lenkin Kiilopään lähiympäristössä vaihtelevilla, mutta aloittelijaystävällisillä reiteillä. Lenkki on maksuton Kiilopäällä majoittuville. Vuokrapyörän lenkille voit varata helposti ilmoittautumisen yhteydessä. Yhteistyössä Roll Outdoors. 

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €

TORSTAI

10 Torstairetki – Tunturien tunnelmaa. Opastettu tunturihiihtoretki. Tule nauttimaan tunturihiihdosta porukassa. Retken aikana tutustumme jääkauden jälkiin maisemassa ja tunturiluontoon. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Retken kesto 4-5h. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 60 €/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €

19-20 Lettuilta. Tule paistamaan oma lettusi avotulella turvekammi Maahisessa. Vain Kiilopäällä majoittuville.

PERJANTAI

11 Tulisteluretki. Opastettu laturetki tulipaikalle. Tulilla keitämme nokipannukahvit ja bongailemme kuukkeleita. Retken kesto 3h. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 45 €/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €

Kevättalven retkiohjelma (27.3.-29.4.2023)

Maanantai

10-11 Talviuintituokio. Pulahdus viileään veteen tuo hyvää oloa, terveysvaikutuksia, turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfullnessia. Tule kokeilemaan talviuintia ohjatusti ja turvallisesti. Ei ennakkoilmoittautumista.

11-12.15 Hiihtotekniikka perinteinen/vapaa. Perinteisen hiihdon tekniikkaa 27.3., 10.4. ja 24.4. Vapaan hiihdon tekniikkaa 3.4. ja 17.4. Hinta 55€/hlö. Hinta sisältää välinevuokran hiihtokoulun ajaksi.

14-15.15 Hiihtotekniikka vapaa/perinteinen. Vapaan hiihdon tekniikkaa 27.3., 10.4. ja 24.4. Perinteisen hiihdon tekniikkaa 3.4. ja 17.4. Hinta 55€/hlö. Hinta sisältää välinevuokran hiihtokoulun ajaksi.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15€

TIISTAI

10.30-15.30 Tiistairetki – Tunturien kutsu. Opastettu tunturihiihtoretki Urho Kekkosen Kansallispuiston upeilla tuntureilla. Retkelle tarvitset lämmintä vaatetta,
juotavaa ja pientä evästä mukaan. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 60€/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15€

KESKIVIIKKO

10-13 Kurujen kierros. Kuljemme lumikengillä Kiilopään lähiseudun kuruissa ja vanhoissa metsissä. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 45€/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

16-18 Talvipolkupyöräily. Tule kokeilemaan talvipyöräilyä porukkalenkille. Ajamme lenkin Kiilopään lähiympäristössä vaihtelevilla mutta aloittelijaystävällisillä talvireiteillä. Maksuton Kiilopäällä majoittuville, muille hinta 45€/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15€

TORSTAI

10.30-15.30 Torstairetki – Tunturien tunnelmaa. Opastettu tunturihiihtoretki. Tule nauttimaan tunturihiihdosta porukassa. Retken aikana tutustumme jääkauden jälkiin
maisemassa ja tunturiluontoon. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 60€/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15€

19-20 Lettuilta Maahisessa. Paista oma lettusi avotulella turvekammi Maahisessa. Maksuton, vain Kiilopäällä majoittuville.

PERJANTAI

11-13 Perjantairetki – Hankihiihto. Opastettu hankiretki Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa ikimetsissä. Retki sopii myös aloitteleville hiihtäjille. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 45€/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15€

Ilmoittautuminen retkille edellisenä päivänä klo 21.00 mennessä. Retkien minimiosallistujamäärä on 3 henkilöä. Noudathan vuokravälineet noin 30 min ennen retken alkua vuokraamosta. Viikko-ohjelman retket on tarkoitettu yksittäisille asiakkaille.

Lisätietoja retkistä antaa pääoppaamme satu.salminen@suomenlatu.fi.

Keliolosuhteet voivat muuttaa ohjelmaa. Kiilopää pidättää oikeuden muutoksiin.

Yksityisretket

Kiilopäällä on tarjolla myös yksityisretkiä, mikäli viikko-ohjelman retket eivät sovi loma-aikatauluun.

Maanantai

9.30-13.30 Tunturikurujen kierros. Tutustumme Kiilopään kuruihin lähituntureilla lumikengillä. Mukaan tarvitset lämmintä vaatetta ja pientä evästä sekä juotavaa.

Keskiviikko

13-15 Kurujen kierros tai Kiilopään huiputus. Tutustumme metsäisiin kuruihin tai kelin salliessa huiputamme Kiilopää-tunturin lumikengillä. Mukaan tarvitset lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä.

Perjantai

9.30-10.30 Villasukkakävely. Tule mukaan kokemaan keväthanget villasukkakävelyn parissa. Luonnollinen askellus hellii jalkapohjia ja vahvistaa jalkaterien lihaksia.

Yksityisretkillä minimiveloitus on 2 henkilöä.

Lisätiedot, hinnat ja ilmoittautumiset pääoppaallemme satu.salminen@suomenlatu.fi