VAPAAEHTOISTOIMINTA

Haemme reippaita Suomen Ladun jäseniä vapaaehtoistoimiin Kiilopäälle! Suomen Latu Kiilopäällä on tarjolla monenlaisia vapaaehtoispestejä ympäri vuoden. Voit toimia Kiilopäällä vapaaehtoisena apuoppaana, erilaisissa ulkoilutapahtumissa, viikkotalkoolaisena keittiöllä tai remonttitalkoissa. Tervetuloa mukaan edistämään ulkoilua kivassa porukassa!

Vapaaehtoisuus on toimimista itselle tärkeän asian puolesta ja kuka tahansa voi toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, eikä se korvaa ammattityötä. Haluamme edistää toiminnassamme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme vapaaehtoisiksi eri-ikäisiä ja -taustaisia henkilöitä.

Muista liittyä Suomen Ladun jäseneksi, se onnistuu täällä!

Kämppäoppaaksi Luirojärvelle

Haaveiletko ruska-ajasta, rauhoittumisesta ja retkistä Lapin tuntureilla? Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä ulkoilun ja luonnon parissa? Metsähallitus ja Suomen Latu hakevat jälleen yhteistyössä vapaaehtoisia kämppäoppaita Urho Kekkosen kansallispuistoon Luirojärvelle. Kämppäoppaat toimivat ruskaviikoilla Luirojärvellä retkeilijöiden tukihenkilöinä.

Lisätietoa https://demo.kiilopaa.fi/blog/luiro/

Apuoppaat

Miltä kuuloistaisi ulkoilullinen vapaaehtoistyö mukavassa porukassa keskellä kauneinta tunturiluontoa? Apuoppaan tehtäviin kuuluvat avustaminen Kiilopään viikko-ohjelman retkillä ja varustehuollossa sekä yhteisöllisen iltaohjelman (esim. lettu- ja lauluillat) järjestäminen. Talkoopäivä on noin 6 tuntia ja kesto 5 pvää/vko, 1–2 viikon jaksoissa. Vapaaehtoisena saat täysylläpidon ja majoituksen talkoopestin ajaksi sekä ainutlaatuisen kokemuksen osana Kiilopään mukavaa opasporukkaa. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, aikaisempaa kokemusta retkeilystä ja suunnistustaitoa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: pääopas Satu Salminen, satu.salminen@suomenlatu.fi

Ravintolan viikkotalkoolaiset

Talkoolaiset osallistuvat keittiön ja ravintolasalin aputyötehtäviin (buffee nostot, tiskaus, siivous..). Talkoopäivä on n. 6h/pv ja kesto 6 pv/vko, 1–2 viikon jaksoissa. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Talkoiden aikana tarjoamme täysylläpidon ja majoituksen, sekä mukavaa yhdessäoloa latulaisten hengessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: keittiöpäällikkö Jaakko Vaattovaara, jaakko.vaattovaara@suomenlatu.fi

Huolto- ja remonttitalkoot vuonna 2023

Haemme nyt reippaita naisia ja miehiä remonttitalkoisiin!

Vuosihuoltotalkoot toukokuun alussa 1.–6.5. Tuolloin tehdään muiden muassa suursiivoukset, kiinteistöjen pienkorjaukset ja maalaukset. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä latulaisia, joten ole yhteydessä meihin ripeästi! (Vuosittain vuosihuoltotalkoot ovat touko- ja lokakuisin.)

Mökkiremonttitalkoot touko-kesäkuussa, 1.5.–9.6. Talkoovuoro kestää viikon, majoitus kimppamajoituksena Kiilopään mökeissä.

Talkoolaisten työpäivä on n. 6h/pv x 5pv/vko. Vastineeksi talkoista saa majoituksen ja ruokailut. Talkoolaiselle on omat työvaatteet ja repullinen reipasta mieltä. Työkalut tulee talolta.

Talkoista lisätietoja ja ilmoittautumiset: johtaja Seppo Uski, seppo.uski@suomenlatu.fi

Tervetuloa uudet ja konkarit mukavaan tiimiin pitämään upea kohteemme kunnossa!