SUOMEN LATU KIILOPÄÄ ON MYÖS UPEA TYÖPAIKKA!

HAEMME NYT


Johtaja – Suomen Latu Kiilopää

Suomen Latu Kiilopää on Suomen Latu ry:n omistama suosittu luontoliikuntakeskus Saariselän matkailualueella – Lapissa. Nykyisen johtajan siirtyessä eläkkeelle v.2023, haemme nyt menestykselle jatkajaa!

Monipuoliset majoituspalvelut (hotelli, hostelli, mökit) ja ravintolapalvelut, sekä omatoimiset ja ohjatut luontoliikuntapalvelut tarjoavat sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille upeita elämyksiä, eri vuoden aikoina, tunturien tunnelmassa.

Hakemamme henkilö on matkailutoimialan tunteva, kielitaitoinen, liiketoiminnan ja -talouden osaava, matkailun ”moniottelija”.

Kiilopään johtaja osaa innostaa henkilöstöä ja verkostoitua sekä asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden kanssa. Erityisosaaminen kattaa taidot sähköisen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen, sekä sähköisen varaus-/hotellijärjestelmän tuntemuksen.

Lisäksi arvostus luontoa ja luontoliikuntaa sekä kestävän kehityksen periaatteita kohtaan kuuluu elämäntapoihin, Lapissa viihtymisen ohella.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.7.2023 . Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Eki Karlsson puh. 044 328 3286 
Kiilopään johtaja  Seppo Uski   puh. 0400 693 362
Hakemukset sis. cv ja palkkatoivomus: sähköpostilla eki.karlsson@suomenlatu.fi


Kerroshoitaja

Tule mukaan mukavaan kerroshoidon tiimiin! Tehtävänä mm. siivoustyö hotellissa ja majoilla. Mahdollisuus pitempiaikaiseen työsuhteeseen! Lisätietoja siivoustyönjohtaja Aino Haaraoja puh.050-3038792, sposti: aino.haaraoja@suomenlatu.fi . Haku sis. cv: johtaja Seppo Uski: seppo.uski@suomenlatu.fi


Opasharjoittelija

Kiilopää tarjoaa jatkuvasti työssäoppimispaikan 1-2 opasharjoittelijalle (eräopas- tai luonto-ohjaajaopiskelija tai muu soveltuva koulutus). Myös liikunta- tai tapahtuma-alan opiskelijoiden kannattaa kysellä meiltä mahdollisuuksia harjoitteluun tai opinnäytetöihin.

Talven harjoittelupaikat on täytetty, mutta voit hakea harjoitteluun kesä-syyskuulle 2023. Harjoittelijana pääset avustamaan monipuolisesti kotimaisten ja kansainvälisten ryhmien opastamisessa, tutustumaan vuokraamotyöhön ja Suomen Ladun vapaaehtoistoimintaan. Lisätietoa ja hakemukset pääopas Satu Salminen (satu.salminen@suomenlatu.fi). Työharjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme harjoittelijoille majoituksen. Paikat täytetään hakujärjestyksessä sopivien harjoittelijoiden löydyttyä. Harjoittelun vähimmäiskesto on kolme viikkoa.

TERVETULOA TUNTURIIN – KIILOPÄÄLLE!