Vietä hauska pääsiäinen tunturissa

Keväthanget ovat nyt parhaimmillaan ja aurinko paistaa pitkälle iltaan.

Retkiohjelma

Pitkäperjantaina 2.3. opastettu lumikenkäretki Kiilopään huipulle. Opas kertoo Urho Kekkosen kansallispuistosta ja luonnosta. Kelin salliessa Kiilopään huipulta näkee ympäröivän tunturialueen jopa kymmenien kilometrien päähän. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä. Retki on maksuton. Vuokravälineet retkelle voit varata ilmoittautumisen yhteydessä tai suoraan vuokraamostamme. Kesto 3-4 tuntia. Ilmoittautuminen.

Lauantaina 3.3. läskipyörälenkki. Tule kokeilemaan maastopyöräilyä yhteislenkille. Ajamme lenkin Kiilopään lähiympäristössä vaihtelevilla mutta aloittelijaystävällisillä reiteillä. Lenkin hinta 5 euroa myös omalla pyörällä tulijoille.Vuokrapyörän lenkille voit varata helposti ilmoittautumisen yhteydessä.

Kahvila ja ravintola

Kiilopään latukahvila ja minimarket on pääsiäisenä avoinna päivittäin klo 8-22. Latukahvilasta kahvi ja muut lämpimät juomat, pullat, munkit, poro- ja lohirieskat paikan päällä tai mukaan ostettuna.

Kiilopään ravintola palvelee päivittäin. Listalta pizzat ja muut annosruuat klo 12-20. Katso ruokalista. Kaikki ateriat ja annosruuat voi hakea myös takeawayna nautittavaksi omalla mökillä.

Vuokraamo

Kiilopään vuokraamo palvelee Saariselän alueen hiihtäjiä, pyöräilijöitä ja omatoimiretkeilijöitä. Tarjolla on perinteisen ja vapaan suksia, tunturi- ja metsäsuksia, lapsi- ja tavara-ahkioita, läskipyöriä sähköllä ja ilman, otsalamppuja sekä lumikenkiä ja liukulumikenkiä. Vuokraamosta löydät myös kaikki retkeilyvälineet (rinkat, teltat, makuupussit keittimet ja riippumatot). Vuokraamo on avoinna päivittäin klo 9-14.  Vältä ruuhkat vuokraamossa ja varaa vuokravälineesi ennakkoon netissä!

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.