Perheen yhteinen talviloma tunturissa

Hiihtolomalla Kiilopäällä koko perhe pääsee hiihtämään tunturiin, retkeilemään talvisessa luonnossa ja jännittäville lumikenkäretkille otsalamppujen kanssa. Loma ei olisi tietenkään mitään ilman ihania perheitä, punaisia poskia, savusaunaa, purossa pulahtamista ja iloista naurua! Viikolla 8 Kiilopäällä on ihana talvinen perheviikko Winter Camp. Katso Winter Campin ohjelma ja hinnat täältä.

Myös viikoilla 9 ja 10 on paljon kivaa ohjelmaa perheille! 9- ja 10-viikkojen perheohjelma on maksuton Kiilopäällä majoittuville. Varaa majoitus netissä tai myyntipalvelustamme kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016 6700700.

Hiihtolomaviikkojen kaikki aktiviteetit toteutetaan ulkona ja ryhmäkoot on rajoitettu, lisäksi tarjolla on omatoimiohjelmaa. Ravintolassa on mahdollisuus myös take away -ruokailuihin.

Viikkojen 9 ja 10 perheohjelma (Kiilopäällä majoittuville)

Huom! Seuraamme jatkuvasti koronaohjeistusta ja ohjelmaan voi tulla muutoksia ja peruutuksia. Kaikilla retkillä on rajoitettu ryhmäkoko. Hiihtolomaviikkojen muumihiihtokoulut on peruttu, koska emme pysty takaamaan turvavälejä hiihtokoulun aikana.

MAANANTAI

klo 9-10 Info viikon ohjelmista Kiilopään päärakennuksen ulkopuolella.

TIISTAI

10-15 Metsä- tai tunturiretkipäivä perheille. Rauhallinen tunturihiihtoretki hoidettujen latujen ulkopuolella. Kelin salliessa retki suuntautuu avotunturiin. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä.

KESKIVIIKKO

klo 10-13 Retki Kiilopään huipulle lumikengillä tai kävellen.

TORSTAI

10-14 Metsä- tai tunturiretki perheille. Rauhallinen tunturihiihtoretki hoidettujen latujen ulkopuolella. Kelin salliessa retki suuntautuu avotunturiin. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä.

PERJANTAI

Omatoiminen rastihiihto. Etsimme hauskoja rasteja Kiilopään lähiladuilla ja vähän kauempanakin. Karttojen jako respasta. Karttojen palautus ja palkintojen haku klo 16-17.

17-20 Omatoiminen heijastinpolku Vasapolulla. 

SAVUSAUNAPÄIVÄT: ti, ke, to ja pe. Osta rannekkeet vastaanotosta.

Ilmoittautumiset perheohjelmaan ja lisätiedot: mervi.savolainen@suomenlatu.fi.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.